Bednet

Ieder kind heeft recht op onderwijs

Bij Iddink zijn we ervan overtuigd dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. En daar dragen we graag toe bij. Iddink steunt Bednet (en voordien E-learning For Kids). Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen. Van thuis uit, via internet. Zo zijn ze mee met de les en blijven ze in contact met hun vrienden.

Hoe steunde Iddink Bednet?

We gaven ouders en leerlingen de mogelijkheid om éénmalig € 1,75 te doneren. Dit door simpelweg de optie aan te vinken tijdens het bestellen van de schoolboeken. Deze toegankelijke manier van doneren en de extra bijdrage van Iddink bij elke gift, hebben ervoor gezorgd dat er in 2018, € 61 000 is ingezameld voor Bednet!
We willen hierbij nogmaals alle leerlingen en ouders die vorig schooljaar bij hun Iddink-bestelling € 1,75 aan Bednet schonken van harte bedanken. En in het bijzonder het Sint-Ursula-Instituut te Onze-Lieve-Vrouw-Waver: zij doneerden de grootste som. Samen met de directeur van het Sint-Ursula-Instituut mocht Iddink een cheque voor maar liefst € 61 000 overhandigen aan Bednet. Een onvergetelijk moment!

Door het grote succes van deze actie blijft Iddink ook volgend schooljaar Bednet steunen.

En jij? Wil jij ook leerlingen die tijdelijk, langdurig of veelvuldig niet naar school kunnen, synchroon onderwijs aanbieden? En tegelijk zélf genieten van een voordelige leerlingenfactuur én een handige digitale boekentas?