Beleidsinformatie

Beleidsinformatie van Iddink ontwikkelt praktische, oplossingsgerichte en interactieve dashboard- en analyseoplossingen op maat van uw school of scholengroep. Daarmee zijn we in het Nederlands onderwijs marktleider en sinds 2018 ook actief in het Vlaams/Belgisch onderwijs.

In deze video leggen we in het kort uit wat Beleidsinformatie voor uw school kan betekenen:

Efficiënt databeheer leidt tot beter onderwijs

Meer en meer scholen, en vooral scholengroepen en -gemeenschappen tekenen in op ons data analyse aanbod. Waarom doen ze dat?

Inzicht in eigen organisatie

De maatschappij verwacht een steeds gedetailleerder inzicht in het rendement van onderwijs, getuigen het OK en inspectie 2.0. Scholen kunnen data-analyse inzetten voor het verbeteren van hun processen, het optimaliseren van hun resultaten en de realisatie van hun doelen op verschillende vlakken:

  • De evolutie van leerlingen
  • De prestaties van medewerkers
  • Efficiënte bedrijfsvoering
  • Heldere verantwoording

Uw schoolorganisatie helder en overzichtelijk in beeld

Financiële, personeels- en pedagogische data worden als een samenhangend geheel voorgesteld. Zo wordt meteen duidelijk welke afdelingen, vestigingen of gegevens aandacht vragen.

  • Alle gegevens worden dagelijks en automatisch bijgewerkt. Data is meetbaar en visualiseerbaar op elk niveau, voor elke instelling.
  • Analyses zijn meteen beschikbaar en steeds up-to-date.
  • Vergaderingen worden gerichter: ze gaan over de implicaties van cijfers.
  • Meer tijd voor de kerntaak: onderwijs aanbieden.

Uw sleutel tot een onderbouwd beleid

Iddink’s BI biedt een oplossing voor verschillende verantwoordelijkheden. Directies en coördinatoren volgen er doelstellingen mee op. De raad van bestuur krijgt gebundelde, duidelijke info over de status van de organisatie, en van de impact en evolutie van het gevoerde beleid. Zo ga je “van onderbuik naar onderbouwd”. Lees meer over de 4 modules van Beleidsinformatie:

 
 
 
 
 
 
 

Vraag een demo aan

Wenst u een demo met concrete voorbeelden van dashboards? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!