Klantinformatiedagen 2021

Bekijk onze presentaties ↓

De online klantinformatiedagen zitten er op! Hoewel het dit jaar niet mogelijk was om traditionele Klantinformatiedagen te organiseren en we onze klanten liever in het echt ontvangen, kijken we terug naar geslaagde, online bijeenkomsten. Graag willen we iedereen van harte bedanken voor de grote opkomst. Iddink hecht enorm veel waarde aan de relatie en loyaliteit die we met scholen hebben opgebouwd.

Op 23 en 25 februari jl., sloten vele klanten aan bij de online meetings van de Klanteninformatiedagen 2021.  Naast informatie over het webmuteren van de leermiddelenlijst en het gebruik van het schoolportaal, hebben we met trots al een sneakpreview van de nieuwe bestelsite voor leerlingen kunnen tonen. Er kwamen ook andere boeiende thema’s aan bod. We hebben onze klanten kunnen inspireren met nieuwe features en tips.

Zo spraken we over onze bijkomende diensten zoals het laag houden van de factuur van de leerling middels de gedrukte, eigen cursussen van leerkrachten.

Nieuw in ons aanbod is mogelijkheid om turnkledij, volledig op maat van de school te laten maken en direct bij de leerlingen thuis te laten leveren.

Ook bespraken we de verschillende manieren waarop Iddink de scholen maximaal kan ontzorgen. Leermiddelenbeleid is bijvoorbeeld een nieuwe module die gratis voor onze klanten te gebruiken is. Deze module verschaft inzicht in het leermiddelenbeleid van de school. Financiële gegevens zoals kostenmonitor, betaalgedrag van leerlingen en de gemiddelde besteding per school zijn up-to-date, direct beschikbaar en te benchmarken.

Na afloop was er ruimte om ervaringen en ideeën met elkaar te kunnen uitwisselen. Feedback en suggesties van onze klanten worden door Iddink heel hard gewaardeerd. Daar waar nodig sturen wij onze processen bij om een aangename samenwerking op maat van de school en de leerlingen te bereiken.

Heeft u interesse in de inhoud van onze presentaties? Klik dan op de buttons hieronder om de presentaties in Pdf te bekijken of te downloaden.


Wenst u meer informatie over onze werking?

Contacteer ons. Wij komen graag onze diensten vrijblijvend toelichten.