Iddink steunt Bednet voor het vierde jaar op een rij

Bednet is een organisatie die er voor zorgt dat leerlingen die tijdelijk niet naar school kunnen, bijvoorbeeld wegens ziekte, de les in hun klas live kunnen volgen van thuis uit. Via synchroon internetonderwijs (SIO) volgen de leerlingen de lessen van op afstand, in interactie met hun klas. Bovendien blijven ze zo in contact met hun klasgenoten.

Onderwijs zou toegankelijk moeten zijn voor iedere jonge geest. Al enkele jaren steunt Iddink steunt Iddink organisaties die zich daarvoor inzetten en voor Vlaanderen is dit sinds 2018 ook Bednet. Uiteraard doen we dit met plezier!

Hoe steunde Iddink Bednet?

Bij het bestellen van de schoolboeken geeft Iddink ouders en leerlingen de mogelijkheid om vrijwillig en éénmalig, tijdens het bestellen van de schoolboeken, €1,75 te schenken aan Bednet. Dit doen ze voor het 4e jaar op rij wat samen met de bijdrage van Iddink dit jaar een totaal ingezameld bedrag van €50.000 opleverde.

Bedankt aan alle schenkers die bij hun Iddink-bestelling €1,75 aan Bednet doneerden!

Door het grote succes van deze actie blijft Iddink ook volgend schooljaar Bednet steunen.

En jij? Wil jij ook leerlingen die tijdelijk, langdurig of veelvuldig niet naar school kunnen, synchroon onderwijs aanbieden? En tegelijk zélf genieten van een voordelige leerlingenfactuur én een handige digitale boekentas?