Iddink als officiële partner van Stichting Robin

Robin streeft ernaar dat hoge schoolkosten voor geen enkel kind nog een barrière zijn om mee te kunnen in ons onderwijssysteem. Iddink ondersteunt dit doel en is daarmee een belangrijke partner geworden van Robin.

Samen met Robin wil Iddink ELK kind ALLE kansen geven in ons onderwijs.

Naar school gaan is niet goedkoop. Voor niet alle gezinnen is het evident om de schoolkosten te kunnen betalen. Daarom verdeelt Stichting Robin, via de scholen, Robin-passen aan ouders van kinderen in armoede. Concreet kan de ouder/leerling de Robin-pas gebruiken om schoolkosten in stukken te betalen, renteloos, en eventueel met een korting. Zo willen we ervoor zorgen dat schoolkosten voor alle ouders draaglijk gemaakt worden.

Alle grote avonturen beginnen klein. In dit eerste jaar wil Robin 20.000 kinderen in zo’n 200 scholen kunnen helpen. Dit noemen we de Robin-scholen.  Enkel in een Robin-school, kunnen leerlingen op de bestelwebsite van Iddink gebruik maken van een Robin-pas.

Nu ontbreekt het nog aan voldoende middelen, maar Robin wil, op termijn, elke leerling in armoede, in elke school in ons land, een Robin-pas geven. Momenteel is zijn er al ongeveer 50 scholen die klant zijn van Iddink een Robin-school geworden! Ieder schooljaar zal Robin meer scholen uitnodigen om aan te sluiten, totdat alle leerlingen in armoede geholpen kunnen worden.

Meer informatie op de website van Stichting Robin of neem contact op via robinschool@stichtingrobin.be.

 

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag, een opmerking of bent u benieuwd naar wat de dienstverlening voor uw school kan betekenen? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!