SETT-beurs

Kom naar de eerste editie van SETT in Gent op 23 en 24 oktober 2019!

SETT (School Education Transformation Technology) is het grootste evenement in Vlaanderen rond de toekomst van het onderwijs. Met een uitgebreid conferentieprogramma en een grote, gratis toegankelijke, technologiebeurs zullen de thema’s onderwijstransformatie en -technologie uitgebreid worden behandeld.

Bezoek stand 1121 van Iddink en win een Lenovo Ideapad t.w.v. €699,-!

Natuurlijk is Iddink ook aanwezig op deze beurs. Als innovatieve partner van 240 secundaire scholen in Vlaanderen tonen we met trots onze portfolio met daarin verschillende diensten zoals Digitaal Leren, Beleidsinformatie (BI) en ons extern boekenfonds.

Graag verwelkomen we de bezoekers van onze stand. Wanneer u uw naam bij ons achterlaat (stand 1121) maakt u kans op het winnen van een Lenovo Ideapad, afkomstig van onze partner CampusShop. We verloten twee laptops. De winnaars worden bekend gemaakt in de eerste week van november 2019.

Kunt u niet aanwezig zijn bij SETT, maar blijft u graag in contact? *Registreer u dan alvast en maak evenveel kans op het winnen van een Lenovo Ideapad!

Bekijk praktijkvoorbeelden van Iddink Beleidsinformatie op SETT:

Iddink Beleidsinformatie – data analyse als beleidsondersteunend instrument

Scholen kunnen hun beleid motiveren en versterken als ze de data waarover ze beschikken structureel  inzetten. Dat is ook een van de uitgangspunten van het referentiekader voor onderwijskwaliteit (OK) en Inspectie 2.0. Maar hoe maak je data toegankelijk? Welke informatie haal je uit de beschikbare data? Hoe leesbaar is die data? Hoe zorg je ervoor dat je de werklast van jezelf of medewerkers niet verhoogt?

Deze presentatie toont aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe het financieel, personeels- en onderwijsbeleid in leesbare grafische voorstellingen van scholen(groepen) uitgewerkt wordt. De evolutie en het impact van het schoolbeleid wordt meetbaar.

Schooldirecties kunnen met Beleidsinformatie evolueren van “onderbuik naar onderbouwd”. De sessie geeft concrete voorbeelden gebaseerd op data en analyses van scholen die reeds werken met deze oplossing.

Ja, ik registreer me en wil kans maken op het winnen van een Lenovo Ideapad!

Door uw contactgegevens achter te laten gaat u akkoord dat Iddink contact met u kan opnemen over haar dienstverlening en marketingdoeleinden. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan en worden deze niet verstrekt aan derden.