Voor leerkrachten

Ontdek de vele mogelijkheden die Iddink je als leerkracht te bieden heeft.

Digitaal leren

Leerkrachten krijgen vanaf nu kosteloos een eigen portaal waarmee je de digitale boekentas op maat van elke klas kunt samenstellen. Knip en plak alle digitale leerinhouden (Bookwidgets, audio, website, ...) in jouw portaal.

Leerlingen hebben eveneens gratis toegang tot een eigen digitale boekentas. Al hun aangekochte en door de school verstrekte leerinhouden zijn hier eenvoudig en overzichtelijk terug te vinden. Ook de leerinhouden en boeken die bij de uitgeverijen zijn aangekocht kunnen dus makkelijk worden teruggevonden.

Digitaliseer jouw cursus met een gratis bordboek

Iddink digitaliseert jouw cursus, bezorgt je een gratis bordboek en voegt al jouw digitale media toe. De oplossingen voor de leerlingen geef je vrij naar eigen wens en tempo. Een overzicht geeft je instant een idee van de zelfevaluatie van de leerlingen. Een perfecte start voor gedifferentieerd onderwijs.

Het voordeel zou zijn dat leerlingen met de nieuwste technologieën kunnen werken. Bovendien smeekt de arbeidsmarkt om jongeren die zijn opgeleid met de allernieuwste apparatuur.

Hilde Crevits (Radio 1 en De Tijd - 30 aug 2018)

Laat Iddink jouw eigen cursus printen en verdelen

Ieder jaar ervaar je weer grote drukte bij het tijdig printen en verdelen van eigen cursussen. Registreer en log in op ons persoonlijke portaal waar je cursussen (PDF’s) kunt opladen en beheren. Wij printen je cursussen aan een voordelige prijs en leveren ze mee in het boekenpakket van jouw leerlingen of gepersonaliseerd aan de school. Weer een zorg minder!

Houd de factuur betaalbaar voor ouders

Door te kiezen voor huurboeken als leermiddel, betalen leerlingen slechts een gedeelte van de nieuwwaarde. Dit heeft een grote impact op de totaalsom van het leermiddelenpakket. Handboeken kunnen elk jaar opnieuw verhuurd worden in tegenstelling tot invulboeken.

Wanneer je met eigen gedigitaliseerde of geprinte cursussen werkt, vermijd je half ingevulde (leer)werkboeken en bepaal je zelf de aankoopprijs voor de leerling.

Kiezen voor (de combinatie van) huurboeken en eigen cursussen, is kiezen voor een economisch én ecologisch beleid en hou je de factuur betaalbaar voor de ouders.

 

Wil je meer weten?

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de dienstverlening voor jouw school kan betekenen? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar!