Voor leerlingen

Wat doen wij?

Wij verkopen en verhuren boeken aan ruim 160.000 leerlingen in België. Ook zorgen we voor jouw digitale lesmateriaal. In de zomermaanden werken bij ons meer dan 400 vakantiekrachten om alle boeken op tijd bij jou thuis te krijgen! Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Bestel je leermiddelen

Log in of maak een account aan en bestel makkelijk jouw persoonlijke leermiddelen afgestemd op jouw school en je nieuwe klas. Je bestelling wordt aan huis of op een alternatief adres geleverd voor één september.

Betaalbare factuur

Iddink doet er alles aan om de factuur voor jou betaalbaar te houden. Voor huurboeken betaal je slechts een deel van de nieuwprijs. Koopboeken bieden we dikwijls tweedehands aan, zodat de factuur laag blijft. Bovendien bieden we je de mogelijkheid aan om de door jou aangekochte handboeken terug te verkopen aan Iddink.

Digitaal leren

Je krijgt gratis toegang tot een eigen digitale boekentas. Alle door jou aangekochte en door de school verstrekte leerinhouden zijn hier overzichtelijk terug te vinden. Ook de digitale leerinhouden die bij de uitgeverijen zijn aangekocht kunnen makkelijk worden teruggevonden.

Door op de afbeelding van het boek te klikken ga je in de meeste gevallen direct door naar jouw oefeningen. Voor sommige boeken vragen uitgeverijen je eerst een account aan te maken en je licentiecode activeren. Deze code vindt je meestal terug op de binnenzijde van de kaft van het boek.

Digitaal Leren helpt je om jouw oefeningen gemakkelijk te vinden en te maken.

 

Bekijk hier filmpjes over hoe je makkelijk en snel toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke digitale boekentas. Doe er vandaag je voordeel mee.

 

Wil je meer weten?

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de dienstverlening voor jouw school kan betekenen? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar!